TroyanPress и LovechNews сключиха договор за партньорство Партньорство за бърза, обективна и всеобхватна информация – TroyanPress и LovechNews ще генерират над 70 000 посещения на месец

Уважаеми читатели,

Информираме Ви, че информационните сайтове TroyanPress и LovechNews сключиха договор за партньорство с цел по-бързо, по-обективно и всеобхватно отразяване на новините от Троян, Ловеч и региона.
С това обединение на двата сайта ще успеем да постигнем по-голяма посещаемост – над 70 000 посещения на месец ще генерира всеки от тях.
TroyanPress ще се фокусира главно около случващото се в Троян, а LovechNews – върху новините от Ловеч.
Ще бъде подобрена и рекламната политика на двата сайта. Всеки сключен договор ще гарантира включване на рекламата и в TroyanPress, и в LovechNews.
Във връзка с това, искаме да обявим и нашата ПРОМОЦИЯ за банер реклама, а тя е 1.99 лв. на ден (генерирани посещения над 70 000). Рекламата ще бъде поставена и в двата сайта! Промоцията важи до края на 2015 година.
С това сътрудничество ще успеем да се наложим като лидери на пазара на интернет информационните сайтове на територията на област Ловеч.

Благодарим Ви  за ДОВЕРИЕТО!

С уважение,

Митко Динушев – гл. редактор на TroyanPress.com

Росен Костов и Цветомир Петров– гл. редактори на LovecNews.eu

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com