Cambridge Day: Едни от най-големите професионалисти в преподаването на английски език в Европа споделят опит

Издателство Клет България дава възможност на учителите по английски у нас да обменят опит с колегите си от Cambridge UniversityСофия, 11 май, 2021г.Издателство Клет България организира специално събитие, наречено Cambridge Day, което се провежда за 15-та поредна година. Събитието обединява преподаватели по английски език, които да обменят опит в онлайн семинар. В два последователни дни, днес и на 12 май, от 13:00 часа, в дигитални уъркшопи и лекции ще се споделя ценно ноу-хау и практики на родните преподаватели по английски език.Разнородната програма включва както лектори от България, така и от Cambridge University. Дан Винсънт, Матю Елман, Магдалена Димитрова и Андрей Рашковски са част от имената, които ще вземат участие в семинарите на 11 и 12 май. Самите лекции ще запознаят професионалистите с различни техники на преподаване, когато става дума за дистанционно провеждане на часове, как преподавателите да се справят с по-трудни групи ученици и тънкости при преподаването на език онлайн.“Това събитие има дълбоки корени у нас и всяка година учители и професионалисти се събират на едно място, за да обменят опит, да научат за нови практики и похвати в преподаването. Вярвам, че заедно можем да ставаме все по-добри в това, което правим, за да носим още повече постижения и признание за страната ни и да помагаме на децата да сбъдват мечтите си”, каза Владимир Колев, управител на Издателство Клет България.Събитието се провежда всяка година от 2006-та година насам, като преди пандемичната обстановка Cambride Day е събирал над 1000 преподаватели по английски език от страната на едно място в София, което го превръща в най-голямото и значимо събитие за преподавателите по английски език у нас.За издателство Клет България:


Издателство Клет България е водещо образователно издателство у нас, част от голямата европейска издателска група Klett. Учебниците и учебните помагала с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett, осигурявани от издателството, са символ на качество за няколко поколения български учители.


Клет България доставя на българския пазар и учебни системи и помагала за чуждоезиково обучение на KLETT, университетските издателства – Cambridge University Press и Oxford University Press, големите европейски издателства Delta, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt. 


Клет България е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, Българо-Британската бизнес Асоциация, Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара и на Асоциация Българска книга.За повече информация:Валентина Иванова


Campaign Manager


valentina@distinkt.bg


0896429008Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com