Шампиони по самбо и техният треньор на среща при Кмета на Община Троян След провелото се Световно първенство по самбо през месец септември в Рига, Латвия, Изабела Христова, Десислава Цонева и техният треньор Николай Цанков от Сдружение Спортен клуб „Чавдар“ Троян се срещнаха с кмета на Общината г-жа Донка Михайлова.

1Г-жа Михайлова посрещна шампионите в кабинета си, като връчи на състезателите и техния треньор Грамоти за издигане престижа на град Троян и постигане на високи спортни резултати, с които троянци се гордеят. През годината Изабела Христова завоюва 3-то място на Световно Първенство по самбо за девойки, 3-то място на Европейско Първенство по самбо за девойки, 3-то място на Балканско Първенство по джудо за девойки, 3-то място на Балканско Първенство по джудо за кадети и стана Шампион на България по самбо. Десислава Цонева постигна 3-то място на Световно Първенство по самбо за девойки и стана Шампион на България по самбо.
Троянските състезатели връчиха на Кмета подарък – снимки с медалите и разказаха емоциите от приключилото състезание. На предстоящата сесия през месец декември, г-жа Михайлова ще внесе в Общински съвет гр. Троян предложение за финансова подкрепа на спортистите. Двете момичета ще бъдат наградени и по правилника за закрила на деца с изявени таланти и дарби. В края на срещата Кметът пожела на двете момичета и техния треньор още по-големи успехи през предстоящата година. Станислава Цукева – „Връзки с обществеността“

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com