Читалището в с. Йоглав, Община Ловеч, обяви дарителска кампания за набиране на средства за спешен ремонт Настоятелството на Народно читалище „Пробуда 1926 г.” с. Йоглав, Община Ловеч, обяви дарителска кампания за набиране на средства за спешен основен ремонт на покрива на седемдесетгодишната сграда

С течение на времето покривът постепенно се руши и пропада, а от течовете е разрушен целият читалищен салон – сцена, таван, под, съблекални, зала, поради което е затворен и неизползваем. Библиотеката също е с разрушен таван.
Като се има предвид, че детската градина и училището са закрити, единственото културно-просветно средище за деца и възрастни в селото остана читалището – НЕКА ДА ГО ЗАПАЗИМ!
Надяваме се, че ще се намерят родолюбиви йоглавчани, живеещи по всички краища на света, които милеят за родния край, и ще се отзоват на нашата покана. Вярваме, че не само йоглавчани, а и всички, които уважават българската култура, също ще помогнат.Още повече, че тази година в края на лятото ще отбележим 90-годишнина.

IBAN: BG56STSA93000006878807 ;  BIC: STSABGSF при Банка ДСК, клон Ловеч
Основание за плащане: „Дарение за ремонт”
Адрес: Народно читалище „Пробуда 1926 г.”
ул. „Трети март” 25, 5553 с. Йоглав, община Ловеч, област Ловеч.
Освен по банков път, дарения могат да се направят и на място в касата на читалището.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com