Четирима от „Легендите“ дадоха пресконференция в Община Ловеч

Броени часове преди концерта тази вечер четирима музиканти от супергрупата „Легендите“ дадоха пресконференция в приемната на Община Ловеч. Пред ловешките журналисти се представихаКонстантин Марков и Стенли от ТАНГРА, Константин Цеков от ФСБ и Димитър Кърнев  от D2.
Нашите песни са известни от радиото и телевизията, но сега ловешката публика ще може да ги чуе качеството и мисля, че ще ги харесат още повече, сподели Косьо Марков. Всички знаят текстовете и пеят с нас на нашите концерти, тези песни са издържали изпитанието на времето, добави Константин Цеков.
Когато правехме нашата музика, искахме да е хубава, красива и по-малко мислехме за пари, а сега е обратното, уточни Стенли по повод каква музика правят днес младите музиканти.
На срещата присъстваха още кметът Корнелия Маринова, зам.-кметът Венцислав Христов и Цонко Цонев, бивш кмет на Каварна.
Считам рока за част от положителното развитие на културата и заедно с Цонко Цонев смятаме да работим в тази посока да върнем тази музика в Ловеч, каза на финала Корнелия Маринова.
Довечера от 21 часа на площада пред общината започва мегаконцертът на „Легендите“, като тогава към четиримата ще се присъединят Йордан Караджов от СИГНАЛ и Любо Киров  от ТЕ.

TSV_5812 TSV_5842 TSV_5847 TSV_5853 TSV_5871 TSV_5873 TSV_5898

 

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com