Ученичка на ОУ „Васил Левски“ с второ място в националния кръг на състезанието по английски език “Longman Competition”

Ученичката Йоана Парлапанова от IV „в“ клас на ОУ „Васил Левски“ и  преподавателката й по английски език Елисавета Славкова участваха в официалното награждаване на победителите в Третото национално състезание по английски език „LongmanCompetition“на 23 април в хотел „Балкан“ /Шератон/ в София.
Йоана спечели второ място в националния кръг на престижното състезание, организирано от „Pearson – Longman“, в категория РTE Young Learners,Firstwords. Тя спечели 89,5 точки и само 0,5 точки я деляха от първото място в категорията.
Награждаването се състоя по време на Третата национална конференция „Open to learn“.
Наградата на Йоана е грамота и таблет, които й бяха връчени лично от Евлоги Савов, управител на C. A. H. – ПРО ООД, изключителен представител на Pearson и Promethean за България.
Елисавета Славкова, преподавателят по английски език на малката Йоана, също бе удостоена с грамота и предметна награда. Тя взе и участие в семинарите на д-р Кен Бийти, TESOL професор, автор и консултант, и на Роб Диин, методист и академичен консултант.
Състезанието по английски език “LongmanCompetition” се организира за трети път от издателство PEARSON LONGMAN България. Провежда се в два кръга – вътрешноучилищен и национален, който тази година се проведе на 26 март.

IMG_0924 IMG_2066 IMG_2072

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com