„Търсим талант“ – поредната съвместна инициатива на НУ „Хаджи Генчо“ и Дневен център за лица с увреждания

Сцената не е страшна и във всяко дете е скрито зрънцето талант. И награди са не само медалите и грамотите, а и усмивките по лицата на хората, признанието на ръкоплясканията. И празникът не винаги е отбелязан с червено в календара. Често той е обикновена дата, стига да има повод за радост и добро настроение. Стига да бъдеш с приятели.
С тези изречения може да се опише атмосферата на поредната съвместна инициатива на НУ „Хаджи Генчо“ и Дневен център за лица с увреждания- „Търсим талант“. Гости на празника бяха г-жа Петя Вълова- секретар на МКБППМН и Диана Лалева- гл.експерт „Образование“ в Община Тетевен.
Децата от Центъра бяха подготвили богата програма от песни, танци, стихове, гатанки, а момичета и момчета от 3 „Б“ клас бяха членове на журито, което наистина бе затруднено в избора на оценка за отделните изпълнения. Грамоти получиха всички деца, но журито излъчи и победители- Асен, Пламен, Фидана, Велин, Светла, Бисерка и Тони. И като на истински празник накрая всички се хванаха на хоро- и участници, и публика, и гости.

 

13324178_1332615873420631_135480257_o_001

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com