С празничен новогодишен концерт на открито Ловеч посреща Новата 2016 година Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и заместник-кметовете ще посрещнат настъпването на Новата година заедно с ловчалии на площада във Вароша.

Точно в полунощ ще има празнична заря, както  и светлинни ефекти. Преди тържественото отброяване на последните минути на старата година, гражданите ще бъдат поздравени от кмета Корнелия Маринова. Събитието ще се съпътства от празничен новогодишен концерт с участието на известната певица Росица Кирилова. В програмата са включени още певецът Иво Танев, който е и водещ, Ангел Ковачев  от творческия дует „Ангел и Мойсей“, Владислав Славов, както и Общински духов оркестър.
Концертът започва в 22,30 ч. на 31 декември, на откритата сцена на площад „Тодор Кирков“ в Ловеч.  Празникът ще завърши с песен „Моя страна, моя България“. По време на шоуто ще бъдат съобщени резултатите от конкурса „Коледните светлини на Ловеч“. Всички присъстващи на площада във Вароша ще могат да вдигнат наздравица с чаша вино, подсигурено от организаторите на събитието. Средствата за наздравицата са от  фирма, спонсорираща проявата. Новогодишното градско веселие  връща една позабравена  традиция в Ловеч, която сега се възражда с нова сила. Целта е ловчалии и гостите на града да усетят заедно духа на старинния Ловеч и вълшебните мигове на настъпващата Нова година.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com