Свилен Андреев повежда листата на ДБ в Област Ловеч

Логично, след спечеленото депутатско място на последните избори, Свилен Андреев отново е водач на листата на Демократична България за областта. Към момента, народният представител от 46 то Народно събрание е един от малкото местни водачи, който повежда листа на парламентарно представена политическа сила.

Потърсен за коментар, Андреев сподели:

„Влизаме в предизборната кампания с ясната цел Демократична България да затвърди подкрепата си в региона! Оправдахме очакванията на избирателите и показахме най-адекватно и отговорно поведение в отминалия парламент. Ето защо смятам, че ще затвърдим добрия си резултат от последните избори. Имаме още по-силна листа, съставена изцяло от местни лица, с доказан опит в своите професионални сфери. Демократична България е политическата сила, която работи за устойчива промяна и доказахме това като  не изневерихме на принципите си, както други политически играчи“.

Ето и пълният състав на листата на Демократична България за 11 МИР Ловеч:

1.Свилен Андреев – Политолог, експерт проекти и програми в неправителствения сектор, магистър по „Дипломация и национална сигурност“,  народен представител в 46 то Народно събрание.  

2.Младен Близнаков – адвокат, общински съветник в Ловешкия ОБС от ДБ, председател на ДСБ – Ловеч.

3. Сашка Христова – адвокат, Общ.Луковит. Да, България

4. Джеймс Радев – икономист. Общ.Тетевен, ДСБ

5.Наталия Петрова – икономист, възпитаник на  Американския университет в България.  Зелено движение, от гр.Луковит.

6.Роман Рачков –еколог.  Зелено движение

7. Анна Тодорова – химик, с 20 годишен опит в частния сектор, председател на ДСБ Троян.

8. Яна Тодоранова – политолог, възпитаник на ПЕГ „Екзарх Йосиф I“, архитект софтуерни решения в международна компания,  член на НС на Да, България. От Тетевен.

 

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com