Регистрират по телефона касови бележки в лотарията на НАП Близо 1.5 млн. касови бележки за 20 млн. лв. участват за награди, а от тях от Ловешка област са 22 хил. бележки за 240 хил. лв.

От днес касовите бележки на участниците в лотарията на НАП и МФ могат да бъдат регистрирани и чрез телефона на агенцията 0700 18700. Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори. Услугата работи денонощно и е напълно автоматизирана, допълват от приходната агенция.
Лотарията на НАП и Министерството на финансите продължава да трупа популярност. До момента сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен над 2.5 млн. пъти, регистрирани са близо 1.5 млн.  касови бележки на обща стойност 20 млн. лв.Броят на хората от Ловешкия регион, участващи в лотарията вече се е увеличил 3 пъти, а регистрираните от тях касови бележки  16 пъти спрямо първите дни на играта.Средно по близо 70 ловчалии на ден се регистрират в сайта на играта www.kasovbon.bg. Към момента от Ловешкия регион са регистрирани малко над 22 хил. касови бележки на обща стойност над 240 хил. лв.
Голямата награда лек автомобил с всички екстри ще бъде изтеглена по Коледа догодина, а дотогава всяка седмица след 20 декември данъчните ще дават смартфон, а всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор. Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, допълват от НАП. Данъчните обаче предупреждават, че задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com