Програма на Балканският фестивал в Орешак, който събира най-големите звезди на Балканите

Едни от най-големите изпълнители на балканска музика са в програмата на втория по ред Фестивал на балканската музика и кухня, който ще се проведе в троянското село Орешак.
На сцената в четирите дни на събитието – 31 август – 3 септември, ще бъдат Драгана Коич – Кеба, Татяна, формация Илия Илиев, Георги Милчев – Годжи, Руси Русев и Брияна.
Фестивалът ще бъде на голямата поляна до Националното изложение на занаятите. Негов организатор е сдружение „Младежта на Троян в действие“, а съорганизатор – Община Троян. Събитието има за цел да се опознае културата на нашите съседки по граница, тъй като балканската музика е в кръвта и на българите.
Много ефекти, 3D лазери, огромен видео екран, пиротехника и още много други изненади, очакват феновете и почитателите на балканската музика и кухня, твърдят организаторите.
За първи път по време на фестивала ще има демонстрация по карвинг – изкуството да рисуваш върху плодове, от шеф Божидар Димитров.
Друга новост ще бъде Балканската шекерджийница – посетителите ще могат да видят и сами да опитат да направят сладкиши. Бирарията ще бъде с 3000 седящи места, въпреки че бирата не е балканско питие.
За всички деца е подготвен огромен по площ и съоръжения увеселителен парк!
Това обаче не е признак за тревога – балканският човек е доказал, че може да се справи с всичко в чашата си.
ВАЖНО: ВХОД СВОБОДЕН! ПРОГРАМА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ДНИ!
Събитието се осъществява с подкрепата на лидера в производството на електромотори на Балканите – ЕЛПРОМ ТРОЯН,
както и със съдействието на Мebelino.bg, GOODNIGHT.BG, NETWORX и мандра САРАЯ.
За връзка с организаторите на фестивала: 0886 87 87 85

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com