Поради строежа на АМ „Хемус“ през Община Ловеч са издадени  248 броя удостоверения на собственици на имоти

Във връзка с изграждането на АМ „Хемус“ през територията на Община Ловеч  към АПИ са издадени  общо 248 броя удостоверения на собственици на имоти


Издадените документи (УН, УНА, УПА) са във връзка с писмо № 08- 00.808/15.05.2019 г. на МРРБ, АПИ, касаещи собственици на имоти (земеделски земи и горска територия), във връзка с изграждане на АМ „Хемус“, в землищата на селата Баховица, Лисец и Славяни, Община Ловеч.


Към 04.07.2019 г. от трите села към АПИ са изпратени следните документи:


За с. Баховица – изготвени са 97 бр. удостоверения за наследници на починали лица, придружени с удостоверения за постоянен/настоящ адрес на наследниците; изготвена справка за постоянни и настоящи адреси на живи собственици на имоти – 85 лица. Остават за изготвяне 2 бр. удостоверения за наследници (очакват се удостоверения от други населени места);


За с. Лисец – изготвени са 110 бр. удостоверения за наследници на починали лица, придружени с удостоверения за постоянен/настоящ адрес на наследниците – 439 бр.; изготвена справка за постоянни и настоящи адреси на живи собственици на имоти за 54 лица.


За с. Славяни – изготвени  са 41 бр. удостоверения за наследници на починали лица, придружени със справка за постоянен/настоящ адрес на наследниците; изготвена справка за постоянни и настоящи адреси на живи собственици на имоти – 26 лица; остава за изготвяне 1 бр. документация за имот 67060.305.2.


Община Ловеч, пресцентър


08.07.2019 г.

Lovech News Image

Сподели

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com