ПОДАРИ КОЛЕДА НА ПЕНСИОНЕР В НУЖДА "Ловчанци" продължават със започнатата преди година кампания

Цветослава Димитрова:
Скъпи приятели, както знаете миналата година взехме участие в една страхотна национална иницатива, чието име е „Бъди човек – Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“. Аз, заедно с моите колеги от „Ловчанци“, приятели, познати и много непознати хора, включително и живеещи в чужбина, обединихме усилията си и успяхме да дарим топлина в сърцата на 30 възрастни хора от град Ловеч, живеещи в крайна бедност.

Тази година, поради разнообразни, зависещи и независещи от нас причини, закъсняхме с организирането на събитие, но няма да се откажем!

Идеята е същата като миналата година: набираме средства за закупуване на хранителни продукти.
Примерен пакет: яйца, сирене, месо, плодове, ориз, леща, боб, брашно, захар, сол
Ще ги раздадем на пенсионери с минимални доходи.
Отворени сме към предложения за допълнение в пакета. Краен срок 21.12.2015(понеделник).

Вариантите за осигуряване на бюджета са два: можете да дарите сума, с която ние да закупим неободимите продукти, или самостоятелно да направите пакет и да подарите топла Коледна вечеря на пенсионер в нужда. Вие имате думата за предложения!

Като краен срок за събиране на бюджет избрахме 21.12.2015г(понеделник).

ЗА ДА ОСЪЩЕСТВИТЕ ДАРЕНИЕ:
0876069800 – Цветослава Димитрова
0889053982 – Тодор Иванов

На 22.12.2015 ще се организира пазаруване по предварителна заявка, а на 23.12.2015г. ще окомплектоваме продуктите. На 24.12.2015 ще се осъществи раздаването на пакетите.

Абсолютно всеки може да се включи в инициативата по какъвто начин прецени – важното е да зарадваме хората!

Към момента разполагаме със сумата, останала от миналата година, която е 500лв. Това е добър старт за започване на целогодишна кампания за възрастни хора в нужда. В случай, че се събере голяма сума, тя би могла да послужи за закупуване на лекарства, дърва за огрев и др. Вие, драги съмишленици, имате думата за предложения! Това ще бъде нашия малък жест към най-ощетената социална група хора – нашите баби и дядовци.

Ще се радваме ако всеки спомогне за разпространението на инициативата в пространството.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com