Плевенски легенди с нов конкурс! Стартира нов проект-конкурс на име „Запиши албума си безплатно!”

Максим Горанов (Диана Експрес) – “Max Sound Studios”, Иво Иванов (Enthrallment, Corpse) – “Murder Sound Studio”и Христо Христов “Mediaplan Group”, обединяват сили в обща благородна рокендрол кауза, която нарекоха: „Запиши албума си безплатно!”
Проектът има за цел да стимулира рок и метъл банди в създаването на нови музикални авторски творби, както и дa спомогне на изпълнители за добиване на опит при записване и популяризиране в професионална среда.

11143670_1605086179741883_6800135858769461610_n

Конкурсът ще включва всички жанрове от класически рок до най-екстремните стилове. Ще се провежда през цялата 2016 година и ще протече чрез гласуване във фейсбук на адрес – https://www.facebook.com/groups/RecYourAlbum
Всеки, който желае да се запише за участие, трябва да заяви това, като изпрати имейл на: rec.your.album@gmail.com
Изпратете линк към фейсбук страницата си, снимка на групата, кратка биография, която да включва жанр, име на групата, издания, концертна дейност и т.н. Ще се приемат и заявления на новосформирани групи, които вероятно няма да имат издания или концертна дейност. Гласуването ще стартира точно след 6 месеца. През това време, всички изпратили имейл със заявка за участие, ще бъдат включени в списъка на гласуването по реда, по който са заявили това. След като гласуването започне, изпълнителите ще трябва да разчитат изцяло на подкрепата, на своите фенове. Няма възрастови ограничения в конкурса.

27.01.saglasie

Ето и в какво се конкретизират наградите, които ще са само за първите три банди събрали най-много гласове.
Групата, която успее да събере най-много гласове, ще има на разположение, напълно безплатно, помещенията на “Max Sound Studios” http://www.maxsoundstudios.com/ , наличната им техника, както и двамата продуценти Максим Горанов и Иво Иванов за записването, смесването и мастеринга на албум (изцяло от авторски творби) с дължина до 50 минути (минимум 30минути). Също така, ще получи договор за издаването му в цял свят, чрез лейбъла “Mediaplan Group” http://mediaplan-group.com/ .
Бандата, която се класира на второ място, ще получи безплатно записване, смесване и мастеринг на мини албум до 20 минути.
А бандата, която се нареди на поощрителното трето място, ще получи безплатен мастеринг на албум, мини албум или сингъл.
След приключването на конкурса, на 7-ми януари 2017 година, спечелилите ще имат шест месеца на разположение да влязат в студиото и да се възползват от наградата си.
Тъй като конкурса няма да е само с едно издание, ще има някои допълнителни правила към него.
Бандата, която се класира на първо място, няма да има право да кандидатства на конкурса в следващите пет години.
Бандата, която се класира на второ място, няма да има право да участва на конкурса в следващите три години.
Бандата, която се класира на трето място, ще пропусне само една година.

Важно:
*Гласуването ще се подновява всяка година и за тази цел ще трябва отново да се изпращат заявления за участие. По този начин всички ще започват с равен старт.
*Конкурсът е насочен изцяло към групи и изпълнители, които създават единствено и само авторска музика и текстове.
*Няма да се приемат заявки на трибют банди.

Максим Горанов – музикант, продуцент и композитор, собственик на Max Sound Studios”– град Плевен, е с повече от 30 години опит в сферата на звукозаписа. Студиото му е напълно оборудвано с нужната за професионална обработка техника и също така разполага с клон в София. Работил е със стотици изпълнители, в това число и легендарния John Walton (Uriah Heep).
Иво Иванов – барабанист на дет метъл групата
Enthrallment, създател на проекта Murder Sound Studio, който през последните 5 години бързо добива опит в сферата на звукозаписа и доказва това, чрез две компилации с екстремни банди създадени от него.
Христо Христов – музикант, мениджър и издател, създател на новия проект
“Mediaplan Group”, който включва няколко дейности като; издаване, разпространение, концертна дейност и други.

Пожелаваме Ви успех в надпреварата и нека най-добрите спечелят!

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com