Още един приз за Община Троян През 2015 г. Институтът по публична администрация (ИПА) връчи отново награди на отличени практики, в традиционния конкурс за добри практики.

GramotaНаграждаването се състоя на 8 декември в Дома на Европа в гр. София. През годината в ИПА са подадени общо 17 предложения за добри практики, разпределени в три категории: работа на публична администрация със заинтересованите страни в изготвянето на публични политики, административно обслужване и Е-управление.
През настоящата година Община Троян се включи в конкурс „Иновативна практика в доброто управление“, категория „Работа на публичната администрация със заинтересованите страни“, като представи работата на администрацията по подготовка за изработване на общински план за превенция и намаляване на младежката безработица в община Троян. Младежката безработица е проблем, който администрацията следи с особено внимание.
Изпълнителният директор на ИПА, г-н Павел Иванов, връчи на заместник кмета на Община Троян г-н Ангел Ангелов Грамота за участие в „Конкурс за добри практики 2015 г.“, в категория „Работа на публичната администрация със заинтересованите страни“. Станислава Цукева – „Връзки с обществеността“

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com