Оценете ни сега! Община Ловеч представи своята онлайн платформа в услуга на гражданите за мнения

Оценете ни сега! Така  Община Ловеч приканва своите граждани да се включат онлайн с мнение директно до кмета и да спомогнат  за работата на администрацията. Платформата бе представена на 20 октомври 2022 г. на пресконференция от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, инж. Тони Паричев, директор на „Административно-правно и информационно обслужване“ в Община Ловеч, и  Радослав Райков, основател и управител на фирмата „Холър“.


Това е онлайн платформа за връзка с гражданите, наречена „Холър“, която ни помага да знаем във всеки един момент какво е мнението на гражданите от дадена точка за оценка в различни служби  на администрацията в общината, посочи кметът Корнелия Маринова. Достатъчно е гражданинът да насочи камерата на телефона си към QR кода (специфичен матричен баркод) отпечатан на стикера и с едно движение да даде оценка на услугата.


Обратната връзка с гражданите е изключително важна за нас, ние отдавна търсим възможности за разширяване на комуникацията с хората. Така ще можем да вземаме и управленчески решения по дадена теми.


Такива стикери ще бъдат поставени по-късно и по всички кметства в селата и на други обществени места.


Такава система у нас работи засега само в Община Димитровград, както и в някои национални телевизии. Възможностите са много – оценка,  виждаш мненията на други хора, възможност за анонимност, може да се прикачи снимка или текст, да остави телефон за обратна връзка.


След изпратеното мнение системата автоматично изпраща имейл до съответния отговорен служител. Така допитването работи постоянно, мненията се отчитат и зачитат, каза Радослав Райков.Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com