От началото на 2016 г. продължава предоставянето на социалната услуга „Обществена трапезария“ Социалната услуга „Обществена трапезария“ продължава и през 2016 г.

През месец декември, кметът на Община Троян г-жа Донка Михайлова сключи договор с Фонд „Социална закрила“ за реализиране на дейностите по социалната услуга.
През новата година услугата „Обществена трапезария“ ще обхване 60 потребители, за периода от 4 януари до 30 април 2016 г. Реализирането на дейността включва предоставяне на безплатна храна за обяд – супа, основно ястие и хляб. Проектът се реализира за четвърта поредна година и обхваща нуждаещи се хора в троянските села – Терзийско, Добродан, Дълбок дол, Бели Осъм, Гумощник, Калейца, Борима, Врабево, Голяма Желязна, Старо село, Орешак, Шипково и Дебнево.
Основната цел на услугата е да достигне до крайно нуждаещи се лица и да осигури топъл обяд за лицата с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях; самотно живеещи лица и семейства, получаващи минимални пенсии; скитащи и бездомни деца и лица. Станислава Цукева – „Връзки с обществеността“

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com