Освен „Легендите“ за 11 май идват Националната гвардейска част и Ансамбълът на въоръжените сили В хода на подготовката на тържествата и цялостната програма за Празника на Ловеч 11 май настъпиха някои промени от първоначално обявените намерения

Хубавото е, че празникът ще е две вечери – на 10 и 11 май. Така ще отбележим по-достойно Деня на Светите братя Кирил и Методий, покровители на нашия град.
На 10 май, вторник, ще бъде концертът на  супергрупата „Легендите“. Както знаете,  сборната  рок формацията събира едни от най-известните български музиканти. Това са и Любо Киров от група „Те“, Йордан Караджов („Сигнал”), Димитър Кърнев (D2), Константин Марков, Станислав Сланев – Стенли („Тангра”), Константин Цеков (ФСБ). Те ще зарадват ловешките почитатели си с незабравими хитове и с много музикални изненади.
Концертът на бъде на площад „Екзарх Йозиф Първи“.
Предвижда се и пресконференция с част от изпълнителите.
На самия празник 11 май, сряда, ще ни гостува Националната гвардейска част и Ансамбълът на въоръжените сили със своя спектакъл.
Това е едно впечатляващо зрелище от фигури, музика и пироефекти. Демонстрацията включва елементи от строевата подготовка, почит на родния трибагреник, който никога в историята не е пленяван и други атракции. Лазерното шоу ще предизвикат неповторими преживявания. Фойерверките, синхронизирани с музиката, водят към кулминационния момент, който неминуемо ще предизвика възторга на ловчалии. Спектакълът ще бъде изнесен на площад „Екзарх Йозиф Първи“.Пресцентър на Община Ловеч

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com