Обявиха поетичния конкурс „Свищовски лозници“ 2022

Община Свищов обяви традиционния поетичен конкурс „Свищовски лозници” – 2022 за автори от цялата страна. Всеки автор има право да участва само с едно непубликувано авторско стихотворение, изпратено в 5 (пет) екземпляра в печатен вид – на машина или на компютърна разпечатка. Ръкописи не се приемат. Конкурсът е анонимен. Стихотворението се придружава от лични данни на участника, запечатани в плик: трите имена, адрес и телефон за връзка.


Ще бъдат присъдени:


Наградата за поезия „Николай Искъров” в размер на 300 лева; Първа награда – 200 лева; Втора награда – 150 лева; Трета награда – 100 лева; Две поощрителни награди – по 50 лева.


Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 25 септември 2022 година от 10.30 ч. в камерната зала на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856”.


Краен срок за получаване на творбите: 2 септември 2022 г.


Адрес за изпращане на творбите:


5250 гр. Свищов,


област Велико Търново,


ул. „Д. Г. Анев” № 4 А, Община Свищов „Култура”, за конкурса.


Отличените творби ще бъдат публикувани на интернет страницата на Община Свищов: www.svishtov.bg и на facebook: Култура Община Свищов. Творбите, участвали в конкурса, остават в архива на Община Свищов. Телефон за връзка и за повече информация: 0631/ 6 43 51 – главен експерт „Култура“.


Организаторите си запазват правото на промени в случай на настъпили непредвидими епидемични обстоятелства или други възпрепятстващи изпълнението на първоначално обявените условия.


Община Ловеч, пресцентър


11.07.2022 г.Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com