Община Ловеч участва в работна среща между туристическия бизнес и местната власт в Стара Загора

Община Ловеч участва в Осмата работна среща между туристическия бизнес и местната власт, проведена в Стара Загора на 4 – 6 октомври 2022 г .  Форумът, който се организира от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти/АБТТА/, бе открит от служебния министър на туризма Илин Димитров.
Министър Димитров приветства идеята, че след две години прекъсване, срещите между общините и туристическия бизнес  се възобновяват.
По време на работния модул „Конкурентност, основана на знания „, беше представена визуализация на най-новия туристически маршрут, разработен от Община Ловеч и РИМ-Ловеч. Той  се нарича „Старите къщи на Вароша разказват за сподвижниците и делото на Васил Левски „.
В своето обръщение пред представителите на местната власт и на туристическия сектор, зам.-кметът Венцислав Христов подчерта, че Община Ловеч участва във всички туристически форуми и изложения, които се организират на територията на България, презентирайки туристическия си потенциал. По този начин предизвиква интереса на все повече туристи, което е видно от данните, спрямо предходните години.
Дискусиите се проведоха под мотото „Преосмислен туризъм „, като бяха обсъдени разнообразни теми за модерно и устойчиво туристическо развитие.
Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com