В Община Ловеч се проведе работна среща с представители на Дентална клиника ЕО ДЕНТ – София

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

По инициатива на Кмета на община Ловеч Корнелия Маринова се проведе работна среща с представители на Дентална клиника ЕО ДЕНТ – София. Центърът на д-р Венета и Валентин Павлови разполага с първата по рода си специализира  дентална клиника за лечение на деца и тийнейджъри и дентална клиника за лечение на деца със специфични потребности.Дейността бе представена от  д-р Иванка Наумова,  Даниела Йорданова, мениджър на клиниката, от старшата сестра на детската клиника Мая Райчева и от д-р Филипова, анестезиолог.
От страна на нашия град присъстваха директори, управители, медицински специалисти и социални работници от Помощно училище „Васил Левски“, Ресурсен център, Дневен център за деца и възрастни с увреждания, Защитено жилище и Дневен център за възрастни с тежки психични заболявания, Център за социална рехабилитация и интеграция, Защитени жилища и Центрове за настаняване от семеен тип, работещи с лица и деца с увреждания и медицински лица от учебни заведения.
ЕО ДЕНТ  е първата по рода си специализирана  дентална клиника за лечение на деца и тийнейджъри и лечение на деца със специфични потребности (аутизъм, детска церебрална парализа, интелектуални затруднения и други тежки заболявания и увреждания). Клиниката осигурява комплексна грижа, разполага със съвременна техника и апаратура за 3D диагностика, лечение с лазер, лечение с обща анестезия и ортодонтско лечение. Процедурите са безплатни за лечение на деца със специфични потребности.
На срещата се обсъдиха възможностите за предстоящо организиране на безплатни прегледи за деца с увреждания от нашия град от мобилен кабинет на клиниката. Веднага след работната среща гостите бяха приети от кмета на Общината Корнелия Маринова, която даде висока оценка на дейността на клиниката. Пресцентър Община Ловеч

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com