Община Ловеч  раздаде  157  хранителни пакета на лица с услуги по проект за патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания

На 8 април 2020 г. индивидуални пакети с хранителни продукти от първа необходимост получиха 157 самотно живеещи възрастни хора над 65 години и лица с увреждания от общината.


Включените  в списъка са само ползватели по Проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Ловеч“.


Пакетите бяха предоставени на Община Ловеч от Областния съвет на Български червен кръст–Ловеч и са осигурени по Оперативната програма за храни, финансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица. Индивидуалните пакети са със средно тегло до 30 кг и съдържат продукти като брашно, олио, ориз, консерви и др.


Служители на общинска администрация, домашен социален патронаж и доброволци  се включиха в приемането и раздаването на хранителните пакети до домовете на всеки един от правоимащите.


Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова  изказва благодарност на ОС на БЧК–Ловеч и доброволците за оказаната подкрепа нуждаещите се да получат своевременно своите пакети.Община Ловеч, пресцентър


10.04.2020 г.


Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com