Община Ловеч организира втора работна среща с представители на Министерството на икономиката Община Ловеч организира втора работна среща с представители на Министерството на икономиката на 11 февруари, четвъртък, 2016 г. от 13.00 часа в Заседателната зала на Общината

Както е известно, на  11 януари т.г. вече имаше делова среща-разговор със заместник-министъра по икономиката Любен Петров по въпросите на бизнеса, търговията и услугите. Сега темата е „Подготовка, изпълнение и управление на проекти“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. Ще присъстват по предварителна уговорка Владимир Каролев и Илия Караниколов, съветници на Министъра на икономиката. Поканени са ръководители на фирми на територията на Община Ловеч, срещата е отворена и за журналисти. Присъстващите ще имат възможност да зададат въпроси, да изкажат становища и да получат консултации.

Кой кой е?

Владимир Каролев е български политик и икономист, Завършил е УНСС през 1986 година. През 1993 г. завършва магистратура по бизнес в университета на Алберта, Канада.
Появява се в обществено-политическото пространство с идването на НДСВ в политиката. Той е анализатор по икономически въпроси.
Управляващ съдружник е в Балканска консултантска компания. Бивш консултант на чуждестранни фирми у нас и в съседни страни.
Участва в икономическия екип на НДСВ. Той е общински съветник от НДСВ в Столична община.
През 2011 година Каролев е кандидат-кмет за София, издигнат от НДСВ. Женен, с две деца – момче и момиче.

Илия Караниколов е завършил „Стопанско управление” в УНСС и има следдипломна квалификация – „Банки и борси”.
От 2007 г. е част от екипа на Юробанк И Еф Джи България. Преките му отговорности са свързани с външното финансиране на банката, обслужване на бюджетни организации и подпомагане усвояването на средствата от европейските структурни фондове. Караниколов има опит в Министерството на икономиката и енергетиката и Министерството на труда и социалната политика, където е отговарял за финансовото управление и контрол на средствата от европейските програми.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com