Община Ловеч обяви наградите за бизнесмен и инвеститор

Обявени бяха наградите на Община Ловеч за бизнесмен и инвеститор на 2018 г. Това стана по време на тържествения прием на кмета по повод 11 май – Денят на Ловеч и на нашите духовни покровители Светите братя Кирил и Методий, който бе в ресторант „Ловеч“ на 11 май 2019 г.


Домакин на тържествения прием бе кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, която в приветствието си подчерта изключителната роля на предприемачите.


Наградата „Инвеститор на годината” се присъжда за направени инвестиции през миналата година. Отличието – статуетка и грамота, отиде при „Месокомбинат – Ловеч“ АД заради направени най-много инвестиции за изминалата 2018 година. Кметът ги връчи на Румен Андреев, изпълнителен директор на „Месокомбинат – Ловеч“ АД.


Ето и останалите носителите на наградите за 2018 година в три категории – малки, среднииголеми предприятия:


 „Бизнесмен на годината“ за „Възраждане Касис“ ООД в лицето на Георги Ботев Генов и Цветан Ботев Генов, на „Матев- Млекопродукт“ ЕООД за Владимир Цвятков Матев и за„Феникс Инверс“ ООД в лицето на Михаил Михайлов.


Поощрителни награди  към категория „Инвеститор на годината“  за развитие на бизнес средата бяха дадени на Аделин Дермански, управител на фирма „Мелиса“ ООД гр. Ловеч,  и на Лазарин Дочев, управител на фирма „Велга“ ООД –гр. Ловеч.


Наградите бяха връчени от представители на ръководството на общината.

Lovech News Image

Сподели

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com