Община Ловеч започна организиране на Есенен панаир 2022 г.

Община Ловеч стартира организацията на Есенен панаир Ловеч – 2022 г. с богата програма. Събитието е в периода 09-11.09.2022 г.


Поканени са за участие в изложението на художествените занаяти майстори-занаятчии. На пл. „Тодор Кирков“ в кв. „Вароша“, на булевард „България“ и в двора на Бившата казарма са отредени места за продажба на произведения на художествените занаяти от майстори занаятчии и търговци, занаятчии с демонстрации на художествените занаяти и приложни изкуства, маси за търговия, шатри за цветя, маси за търговия със захарни изделия, маси за търговия с плодове и зеленчуци и шатри с маси за консумация.


Община Ловеч отправя покана към майсторите, които са участвали в Пролетния празник „Цветница – 2022“, за участие в Есенния панаир Ловеч-2022 със запазване на местата за пл. „Тодор Кирков“.


Подвижни обекти за търговия с храни и обществено хранене ще има в двора на Бившата казарма. Местата на бул. „България“ ся предназначени за търговия с храни /захарни изделия, плодове, зеленчуци и др./. Търговците е необходимо да представят регистрация за подвижен обект за търговия с храни по чл. 26 от Закона за храните.


Община Ловеч отправя покана и към „Сдружение на собствениците на атракционни съоръжения в България“, за участие в Есенния панаир Ловеч-2022 . Обектите ще бъдат разположени на пл. „Инж. Трифон Трифонов“ до гарата.


Условията и изискванията към участниците в Есенния панаир Ловеч-2022 да се публикуват на интернет страницата на Община Ловеч.


Виж ТУК


https://www.lovech.bg/bg/obyavi-i-saobshteniya/obyavlenie-za-provezhdane-na-esenen-panair-lovech-2022Община Ловеч, пресцентър


17.06.2022 г.

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com