Община Ловеч е отличена в категория „Утвърдена културно-историческа дестинация”

Община Ловеч е отличена в категория „Утвърдена културно-историческа дестинация” за 2022 г. от Медийната компания „К и П Адвъртайзинг“, издател на списание „Дестинация България“. Грамотата получи кметът Корнелия Маринова, награждаването стана на 14 юни 2022 г. в Централен военен клуб, София, по време на годишната балканска туристическа среща за обмяна на добри практики. Корнелия Маринова благодари за отличието и подчерта, че туристическият поток през последните години, въпреки пандемията, се увеличава. 

По време на събитието бяха отличени с грамоти и други институции, допринесли за развитието и утвърждаването на туризма в страната ни.

Годишната балканска туристическа среща на списание „Дестинация България“ събра десетки представители на туристическия бранш от цялата страна. В събитието взеха участие зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева, представители от посолствата на съседните ни страни, областният управител на област Смолян, кметове на общини и кметства. Гостите на събитието и наградените получиха и комплимент-подарък от „Магията на българската роза“.

Община Ловеч, пресцентър

15.06.2022 г.

 

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com