Областният управител се включи в тържеството на хора с увреждания Областният управител Ирина Митева се включи в тържеството на сдружение „Взаимопомощ” в Ловеч и поздрави всички по повод Международния ден на хората с увреждания, съобщават от Областна администрация - Ловеч.

Вече 23 години на 3 декември ние обръщаме специално внимание на хората с увреждания. Но какво е един ден в годината – крайно недостатъчно, за да покажем уважението си към млади и не толкова млади, за които ежедневието по една или друга причина е борба с трудности, които другите не познаваме, каза Митева и подчерта, че „през годините всеки, които е бил начело на институцията Областен управител, се е опитвал и е намирал начин да помага”.
Никога не е достатъчно, винаги има нужда от повече. И заедно с моя екип ще продължим да правим всичко по силите си, за да се чувстват хората с увреждания поне мъничко по-уютно, подчерта Ирина Митева. Тя пожела на всички да съхранят силен дух, да бъдат все така усмихнати, позитивни, заредени и зареждащи с енергия.
Имате нашата подкрепа в малките битки, които водите за по-добър, по-достоен, по-смислен и по-свободен живот, каза още Митева, а хората от сдружението използваха срещата да поставят въпроси и потърсят съдействие за лични проблеми.

IMGP8027 IMGP8018 IMGP8013 IMGP8000 IMGP7995

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com