Областният управител на среща със служителите: Основната ни задача е да организираме честен и легитимен изборен процес

Но и текущите преписки и процедури да бъдат изпълнявани в срок и ефективно, поиска инж. Светослав Славчев


Моята основна задача като служебен областен управител е да организираме честен, прозрачен и легитимен изборен процес. Затова най-важна е организационно-техническата подготовка на изборите. Но и всички преписки и процедури трябва да бъдат изпълнявани в срок и ефективно. Това каза днес на първата си среща със служителите в областната администрация новоназначеният областен управител инж. Светослав Славчев.


Както е известно, той беше на този пост и в периода май 2021 г. – януари 2022 г. И в тази връзка поиска служителите да му докладват по какви преписки са работили в изминалия шестмесечен период и докъде са стигнали по тях. Каза още, че ще продължат всички проверки, започнати от предишния областен управител, ще бъде назначена комисия с председател зам. областният управител, която да прегледа всички договори за управление на имоти, държавна собственост. Ще бъдат възобновени и проверките на язовир „Сопот“ за неправомерно владение на държавни имоти.


Апелирам за отговорност в работата и качество на изпълнението, заяви инж. Славчев.


Първата му работна среща като областен управител е днес с кметовете на общините и с директорите на областната дирекция на МВР, регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и „Информационно обслужване“ – клон Ловеч. Ще бъдат обсъдени текущите задачи по подготовката на парламентарния вот на 2 октомври.

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com