На 19-ти ноември от 18.00 часа в галерия „Серякова къща” се открива изложба на 12-ти клас на Националната гимназия за приложни изкуства

На 19-ти ноември от 18.00 часа в галерия „Серякова къща” се открива изложба на 12-ти клас на Националната гимназия за приложни изкуства. В нея ще видим живопис, керамика, рекламна графика, рисунки и фотоси, изразяващи мислите и чувствата на млади, дръзки и вдъхновени личности . Ще се насладим на таланта на поредния випуск на училището и техния класен ръководител Дияна Минева .


Без излишна показност, без фалшива престореност на изказа, а честно с много чувство и естетика изложбата ще ви завладее, ще ви даде повод за размисъл и ще ви отнесе в света на новото поколение художници, израснали в Троянския балkан. 


Изложба на ученици от НУПИ се организира за пореден път в галерия „Серякова къща”.  Това е начин бъдещите художници да изразят чрез своите творби мислите и преживяванията си пред по-голяма аудитория, с очакване,че това ще се превърне в основа на техни по-нататъшни културни прояви.


Изложбата ще бъде открита с музикалните изпълнения на  двама от участниците в нея – Михаел Георгиев (китара) и Станислав Кордоловски (флейта).


Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com