Националният дворец на децата благодари на Община Ловеч: Донесохте голяма радост

Проявите на Община Ловеч донесоха голяма радост на децата и учениците и предизвикаха интерес сред преподаватели и ръководители в страна. Това се казва в благодарствено писмо на директора на Националния дворец на децата– София (НДД) Татяна Досева  до кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова.


Благодарностите са за отличната организация и чудесните условия, които е предоставила общината като домакин на събития от Националния календар за изяви на децата и учениците на Министерството на образованието и науката, чийто основен изпълнител и координатор е НДД.


„Сърдечната благодарност е за създадената организация о чудесни условия за провеждането на  Турнир на МПО „Млад огнеборец“ за преходната купа „Юлиян Манзаров“, за Националните състезания по авиомоделизъм и ракетомоделизъм, както и на Националната изложба-конкурс за детска рисунка „Детство мое – реално и вълшебно“.


Текстът завършва с надежда, че добрите партньорски взаимоотношения ще продължат и в бъдеще чрез съвместни инициативи с висок образователен и възпитателен резултат.


Бележка: Снимката е архивна.


Община Ловеч, пресцентър


28.07.2022 г.


Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com