Народният представител Антон Долапчиев с подаръци на новогодишното тържество на пенсионерския клуб „Вароша“ Народният представител от Ловеч Антон Долапчиев бе специален гост на новогодишното тържество снощи на пенсионерския клуб на инвалида „Вароша“.

По покана на председателя Мария Йонкова той отпразнува заедно с повече от 80 членове на клуба настъпването на 2016 г. Възрастните хора изразиха задоволството си, че младият мъж е с тях не на куртоазна визита в навечерието на избори, а просто да съпреживее тяхната празнична емоция, запазена марка на клуба.
Млад съм и нямам вашия опит, но пък имам енергията, амбицията, волята нещата в родния ми град да се случват, и то да се случват добре, заяви Долапчиев и изрази готовност да сподели всеки техен проблем и да съдействас лостовете на народния представител пред правителството и местната власт за разрешаването му. Той поздрави всички с настъпването на Новата година и им пожелава да бъдат здрави, все така да имат силата да сътворяват по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест. „А аз знам- каза Долапчиев, – че това вие правите добре. Доказали сте го в годините. И всеки може да ви завиди за тази ваша задружност, за която ви поздравявам най-сърдечно.“
Народният представител подари на пенсионерския клуб апарат за измерване на кръвно налягане и стайно цвете. Той прие поканата на домакините си отново да бъде техен гост на празника за Бабинден, а преди това – още в първите дни на новата година, да се съберат на работна среща, на която да обсъдят конкретни проблеми.

долапчиев01 долапчиев02 долапчиев03 долапчиев04

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com