Наградиха победителите в онлайн конкурс за снимка, организиран от комисии в Община Ловеч

Награждаване на победителите в онлайн конкурс за снимка имаше на 14 септември в консултативния кабинет на Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Ловеч (МКБППМН). Наградите връчи заместник-кметът Венцислав Христов, като пожела на участниците бъдещи успехи.


Онлайн конкурсът за снимка бе на тема: „Моят най-вълнуващ момент от лятната ваканция, запечатан в снимка“. Участие в  надпреварата взеха ученици от  две възрастови групи: 1-5  и 6 – 12 клас.  Надпреварата се проведе в периода от 1 юли до 31 август, организатори бяха Превантивно-информационен център за борба с наркотичните вещества и Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Ловеч.


Мотивите за инициативата са следните. Липсата на организирано и структурирано свободно време на децата и младежите през лятото поражда опасност от прояви на рисково поведение. Затова инициативата  е осъществена като алтернативна форма за запълване на свободното време на младите хора, с цел превенция на употреба на наркотични вещества, прояви на агресия и рисково поведение в интернет.


За участие в конкурса постъпиха 51 ученически снимки, които се оцениха от петчленно  жури с председател Даниела Данова – Секретар на МКБППМН.Победители в първа възрастова група:


I– во място – Даниел Христов Георгиев   4 клас от СУ „ Св. Климент Охридски“


II– ро място – Цветомира Иванова Стефанова  5 клас от СУ „Климент Охридски“


III- то място – Иван Преславов  5 клас от ОУ „ Христо Никифоров“ 


Поощрителна награда – Мария Петрова Ивановска  5 клас СУ „ Св. Климент Охридски“Победители във втора възрастова група:


I– во място –  Мария Павлинова Стефанова 7 клас от ОУ „ Христо Никифоров„


II- ро място –  Евалин Хайредин Берова  10  клас от ПЕГ „Екзарх Йосиф Първи“


III– то място – Александър Николаев Пенев  7 клас от ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий„


Поощрителна награда – Десислава Цветанова Димитрова  12  клас от ПЕГ „Екзарх Йосиф Първи“


Наградите бяха под формата на ваучери за покупки от книжарница, с който победителите да си помогнат в подготовката за новата учебна година.


Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com