Наближава четвъртото рок-издание в сърцето на Балкана

Rock-Academy (2)От 17 до 19 юни Троян ще бъде център на рока в България. Вече сме в очакване на легендарния Джо Лин Търнър, който заедно с група „Еридан“ ще изнесе  концерт в съботната вечер от четвъртото поредно издание на „Рок-Академия с конкурс за авторска песен“.
Още през месец март обявихме, че солистът на световноизвестни групи като „Рейнбоу“ и „Дийп пърпъл“ ще бъде основният гост-изпълнител на изданието. На официалната интернет страница на Рок-Академия – http://www.rock-troyan.bg/, може да следите актуалната информация, свързана със събитието. Отново на нея всички гости на общината, които планират посещение през уикенда могат да открият информация за хотелите в региона.
За съботния 18-ти юни, съвместно с полицията, е създадена специална организация за движение и паркиране на автомобили, която ще бъде обозначена с указателни табели.
Шатрите, които традиционно се разполагат на централния градски площад, ще бъдат изнесени в градинката при Информационно-културния център, където ще има монтиран и екран за излъчване на концерта. На централния площад ще бъдат обособени два допълнителни пункта за закупуване на бира.
Със събитието „Рок-Академия с конкурс за авторска песен“ паралелно се провежда и Държавното първенство по ориентиране – деца и юноши, с организатори Българска федерация по ориентиране, Община Троян и СКО „Хемус“, гр. Троян. Състезателните дни са разпределени както следва: 17 юни (петък) – спринт; 18 юни (събота) – дъга; 19 юни (неделя) – щафета. Очаква се деца и юноши от цялата страна да вземат участие.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com