Младежи от село Лисец реновираха футболно игрище и изградиха ново волейболно игрище

Младежи от село Лисец, община Ловеч, участваха в проект на сдружение „Знание“ – Ловеч, „Код: Активни младежи“ за реализиране на младежка инициатива. Това съобщиха организаторите от НЧ”Светлина-1927г.”,  Четири момичета представиха своя проект ,,Код: двойна забава“, който включва реновиране на футболното игрище в селото. Върху запустяла площ бе изградено и ново волейболно игрище, на което да могат деца от всички възрасти да спортуват.


Спечелена бе поощрителна награда от 290 лева, с които бяха закупени две мрежи за футболни врати, мрежа за волейбол, волейболна топка и мрежа за съхранение на топки.


В подготовката на терена, наред с деца и родители от селото, се включиха и кметът на с. Лисец, – Борислав Иванов, както и читалищният секретар Светлана Гергинова.


Откриването на завършения проект се състоя на 10.10 2020 г. На него присъства и представител на сдружение ,,Знание“. Момичетата, реализирали проекта, пожелаха, съоръженията да се ползват със здраве и отговорност от всички младежи в селото.

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com