Милена Славова  изнесе концерт в Ловеч в рамките на Есенния панаир

Рок музикантката Милена Славова, която всички познават от парчето „Неам нерви“, изнесе концерт в Ловеч на 10 септември в рамките на Есенния панаир в Ловеч  (9 – 11 септември). Много фенове на рока и пънка дойдоха в съботната вечер в двора на Бившата казарма и аплодираха стари и нови хитове на бунтарката.


Преди Милена на сцената бяха музикантите от  група „Very Wells Band“.


Съборът се закрива в неделя със сетове на  DJ Buckshot и DJ Slav,  започват в 18.00 ч. Припомняме, че първата вечер пя Мария Илиева. Всички концерти в Ловеч са безплатни.  


За публиката работят много бирарии с маси за консумация. На Гаровия площад „Трифон Трифонов“ пък има много и най-разнообразни атракционни обекти.


По булевард „България“ са разположени над 70 търговски сергии за продажба на различни артикули. Има произведения на художествените занаяти, маси за търговия, шатри за цветя, захарни изделия, плодове, зеленчуци и др.


На практика Община Ловеч продължи старата традиция на Есенния панаир край Осъм, но на ново място, с нови и разнообразни активности и съдържание, така че да задоволи широк кръг от интереси. Големият интерес към събитието се доказва от многото посетители в града. Хотелите и къщи за гости бяха са препълнени – не само в града, но и в околните селища.


Община Ловеч, пресцентър


11.09.2022 г.Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com