МВР отбелязва 143 години от създаването си

newНад 110 служители на ОД МВР-Ловеч и РД ПБЗН-Ловеч са наградени за професионалния празник на МВР-5 юли.


 


Старши комисар Станислав Великов директор на ОД МВР-Ловеч е награден с „Обявяване на благодарност“ с парична награда от името на министъра на вътрешните работи.


С „Почетен знак на МВР-III степен“ от името на министър Бойко Рашков е награден и ст.инспектор Калоян Колев – началник група в сектор „Криминална полиция“ при РУ Ловеч.


65 служители на областната дирекция на МВР са наградени с „Писмена похвала“ от името на директора на ОД МВР-Ловеч, като сред тях са началниците на районните управления в Ловеч /гл.инсп. Златин Михайлов/, Тетевен /гл.инсп. Илия Нешев/ и Ябланица /гл.инсп. Любомир Лазаров/, както и комисар Венцислав Велев началник отдел „Охранителна полиция“. Със същата награда зам-директорът на областната дирекция е отличил 5 служители, началник отдел „Разследване“ е наградил 11 разследващи полицаи, а началник отдел „Охранителна полиция“ 4 служители.
Припомняме, че в последните две седмици по случай приключване на професионалната си кариера в МВР и за дългогодишна, безупречна, прецизна и отговорна работа в системата на МВР най-високото отличие на вътрешното ведомство – „Почетен знак на МВР“ III степен получиха Мария Петкова – дългогодишен началник на сектор БДС, Татяна Петрова – началник група „Миграция“ при ОДМВР-Ловеч и гл.инспектор Цанко Ангелов – началник сектор „Охранителна полиция“ в РУ Ловеч.


РДПБЗН-Ловеч


За проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение служебните задължения и във връзка с празника на МВР – 5 юли са наградени общо 21 служители  на РДПБЗН – Ловеч:


с „ПОЧЕТЕН ЗНАК НА МВР  ІІІ СТЕПЕН“ от Министъра на вътрешните работи  • Главен инспектор ЯВОР АБАДЖИЕВ – началник на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Ловеч към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Ловеч

Главен инспектор АБАДЖИЕВ е роден на 28.06.1970 г. в гр. Ловеч, висше образование е завършил през 1994 г. във ВИПОНД – МВР, факултет „Противопожарна охрана“, а същата година постъпва и на работа в системата на МВР.


с “ПИСМЕНА ПОХВАЛА” са наградени  18 служители:  • от министъра на вътрешните работи – 4 служители

  • от зам. министъра на вътрешните работи – 1 служител

  • от Главен секретар на МВР – 2 служители

  • от директора на ГДПБЗН – 5 служители

  • от директор на РДПБЗН – Ловеч – 6 служители

с „ГРАМОТА“ от административния секретар са наградени  2 служители със статут по ЗДСл

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com