МВР Ловеч – Информационен бюлетин – 27.11.2017

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като на 24 ноември около 06.00 часа е получен сигнал за пожар в сеновал в с.Владиня. Изгорели са 120 бали слама и 250 бали сено. Работата по случая продължава.

 

В РУ Ябланица се води разследване, което да изясни инцидент възникнал в периода от 10 до 24 ноември, при който лек автомобил «БМВ» паркиран в гараж в с.Добревци е бил умишлено повреден. Превозното средство е открито от собствениците си със счупено   задното  стъкло, побитости по капака на багажното отделение и срязване на четирите  гуми.

 

В РУ Троян е образувано бързо производство след като 37-годишен мъж от гр.Плевен е установен да управлява товарен автомобил с регистрационни транзитни номера  с изтекъл срок на валидност.

 

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържана 60-годишна жена от града, която на  26 ноември около 09.45 часа е установена да управлява лек автомобил на паркинг пред жилищен блок на бул. „България“ №49, след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 2,67 промила. Жената е ударила и паркиран л.а. «Мерцедес», по който са нанесени материални щети. По случая е образувано бързо производство.

 

В РУ Ловеч е образувано бързо производство след като 54-годишен мъж от гр.Ловеч е установен на 26 ноември около 22.25 часа да управлява лек автомобил с 1,92 промила алкохол в издишания въздух.

 

Три деца на възраст 10,13 и 12 години са заподозрени , че на 23 ноември около 18.00 часа  са нанесли материални щети по паркиран в гр.Луковит лек автомобил «Рено Меган». Работата по случая продължава.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com