МАЛКА МИС И МИСТЪР ЛОВЕЧ 2022 събра над 100 деца и многобройна публика на Ловешката средновековна крепост

Лице на Община Ловеч стана 5-годишната чаровница Гергана Цветанова

Бляскав спектакъл под мотото „Традициите са живи“ отбеляза юбилея на Ловешкия конкурс

15-ото юбилейно издание МАЛКА МИС И МИСТЪР ЛОВЕЧ 2022 събра на 4 юни 2022 г. над 100 деца и многобройна публика на Ловешката средновековна крепост. Конкурсът е включен в програмата за Младежки дейности на Община Ловеч.  Организатори са Агенция Интерсаунд, НЧ „Бяла Анаста 2016“и Модна къща Перлита – регионален представител за Ловеч.
           Вълнуващото начало  вплете фолклорен танц на ТА „Балкански огън“ и представяне на участниците в народни носии. Последва дефиле на участници в минали издания на конкурса , спечелили титли от национални и международни конкурси- гордостта на Ловеч! Участниците се представиха в още два тура – с униформата на конкурса и в бални рокли и костюми. Феерия от звук и светлина,  блясък на щастливи детски очи и корони. В артистичната програма се включиха талантливи деца, лауреати на  Арт фестивал Новите звезди на България 2022: Тони Панайотов, Мирела Величкова, Станислав Нешков и Борислав Величков, Павел Петров, Зори Банкова и Танцов ансамбъл БАЛКАНСКИ ОГЪН при НЧ “Бяла Анаста 2016“ гр. Ловеч.

Водещи на конкурса в юбилейното издание бяха победителки от национални и международни конкурси: Яна Печева, Мария Пеловска, Преслава Тодорова, Виктория Стефанова, Светлина Тодорова, Александра Пеевска и традиционния водещ Йордан Папазов – представител на Интерсаунд. На него се падна честта да обяви класирането. Лице на Община Ловеч стана 5-годишната чаровница Гергана Цветанова.  Победителите получиха правото да представят България на Националния конкурс в края на лятото на Черноморието.

Режисьор и хореограф на спектакъла за 12-та поредна година беше Мартин Желев. Обичан от всички участници, той с  креативност и любов създава неповторими емоции и незабравимо шоу. Хореография и постановка на сюжета „Традициите са живи!“  – Кристиан Костов. Вечерта завърши със заря, блясък на корони и грейнали от щастие детски лица!

 

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com