Ловеч отбеляза Международния ден на младежта с добро настроение въпреки жегата

За дванадесета поредна година сдружение „Екомисия 21век“ отбеляза Международния ден на младежта. Събитието се проведе на самият ден 12 август /понеделник/ от 17.00 часа на площад „Екзарх Йосиф Първи“ пред Община Ловеч.


Високите летни температури, както и всички участници в инициативата: доброволците на „Екомисия 21век“, водещият Кристиян Костов, танцьорите от „Бяла Анаста“, младежите от Червен кръст – Ловеч и представителите на Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“, всички допринесоха за доброто настроение настроение. Айгюл Ерол зарадва момичетата, като направи на желаещите временни татуировки с натурална къна.


Мария Стоева изработи от счупени плочки Ре-мозайка във формата на панда. Пандата, която е застрашен вид, бе избрана от доброволците за символ на Международния ден на младежта 2019, за да напомни колко е важно да се опазва околната среда и нейното многообразие във световен мащаб.


Фокусът на 12 август си остава върху младите хора, върху привличане на общественото внимание към тях и техните проблеми. Международният ден на младежта дава възможност да се акцентира върху потенциала на младите хора, да се отбележат техните постижения и да се планират начини за по-доброто им включване в развитието и прогреса на нашето общество.

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com