Лидер в полския бизнес е финалист за Балканските Оскари

new

 

„Вдъхновяваме със здраве всеки ден“, е мотото на WELMAX

След куп международни отличия брандът WELMAX е финалист за седмото издание на Балканските Бизнес Оскари, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.


Община Ловеч  е домакин на най-големия Балкански Бизнес Форум – Balkan Business Awards 2021, а церемонията ще се състои на 26.03.2021 от 19 чв конферентната зала на хотел Президиум Палас.

Полската компания многократно е награждавана и е получила изключително много отличия за качество, за дизайн и за подхода си към клиентите. 

„Вдъхновяваме със здраве всеки ден. Ние работим в много области, за да помогнем да въведем здравословни навици и да подобрим качеството на живот на нашите клиенти„, издава тайната на успеха си фирмата.


Полската марка WELMAX, добре позната и на Балканите, черпи вдъхновение от ежедневието, в което заедно правим най-различни обичайни неща – готвим, чистим, спим. Именно с мисълта за тези обикновени дни и нощи, вече от няколко десетки години, мисията на фирмата е да предлага решения и продукти с най-високо качество, благодарение на които клиентите се чувстват изключително комфортно и се радват на по-добро здраве.


Във фокуса на интересите на фирмата стоят онези области от живота, които са най-важни за всеки – чистотата и хигиената, приготвянето на здравословна и вкусна храна и добрият сън и почивка. Предлаганите от фирма WELMAX продукти имат естествен произход и отговарят на най-важните нужди, като същевременно с това се придържат към най-високите стандарти и по този начин стават пример и образец за другите.


Асортиментите на Welmax:


– спално бельо – от сатенени и вълнени висококачествени тъкани със здравословни свойства,


– италиански кухненски съдове – от безопасна антисептична стомана, позволяваща приготвяне на ястия без мазнина и сол,


– иновативни системи за почистване – многофункционални почистващо-перящи уреди, които позволяват бързо и екологично почистване,


– медицински продукти – вълнени колани за различни части на тялото, очила за терапия със светлина, постелки за масаж.


– и други.


Фирмата тества редовно своите продукти за качество и притежава „Сертификат за най-високо качество“, който е признат както от Полски Институт за изследване и контрол на качеството, така и от Велкополското Дружество за изследване на качеството.


Партньори на Балканските Бизнес Награди са: Българската Агенция за Инвестиции, Българската търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България – Италия, Българо-македонския Бизнес Клуб, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко-руската търговска камара, Бизнес клуб Лондон, Европейският икономически сенат и други.

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com