Летни младежки стажове 2016

Сдружение „Екомисия 21 век” реализира инициативата  Летни младежки стажове 2016. В тях могат да се включват всички желаещи младежи от 9 до 12 клас на ловешките учебни заведения и студенти, които ще работят доброволно за период от две седмици по 4 часа на ден. По време на стажуването участващите млади хора придобиват знания и умения, различни от тези, които получават в училище и университета. Те  се докосват до конкретната работа на служителите, придобиват полезни социални умения и контакти и  оползотворяват пълноценно свободното си време през лятото.
Стажовете ще се проведат през юли  и  август, като участниците ще имат възможност да стажуват в следните  институции: Областна администрация, Община Ловеч, Регионален исторически музей, РЗИ Ловеч, ТД на НАП Ловеч, Ловешки окръжен съд, Сдружение „Екомисия 21 век“, Териториално статистическо бюро и Областен информационен център Ловеч.
Желаещите да се включат младежи могат да подават заявления до 20 юни 2016г в Младежки център Ловеч. Документите можете да намерите на сайта на Екомисия  www.ecomission21.com .

Повече информация на тел. 068/603834.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com