Конституиран бе общинският съвет в Ябланица, клетва положи и избраният за трети мандат кмет на общината Иван Цаков

IMGP7746

На 11 ноември в присъствието на новоназначения областен управител Ирина Митева бе конституиран общинският съвет в Ябланица. Тържествената сесия бе водена от зам.-областния управител Георги Терзийски. Клетва положиха новоизбраните общински съветници и кметове на кметства, както и избраният за трети пореден мандат кмет на общината Иван Цаков, който получи символите на града.

IMGP7751

Хората са гласували за вас, защото очакват да решите проблемите на ежедневието им, да направите улиците им, да обновите площадите им, да доведете инвеститори, за да разкрият работни места, да решите социалните и здравните проблеми в общината. По време на кампанията се казаха и показаха много неща. Сега е моментът да се обедините и да заработите здраво. Призовавам екипът да се отвори за нови идеи. Не забравяйте обаче, че вие вече не сте съветници от една или друга партия – вие сте представители на всички жители на община Ябланица. Обединете усилията си и работете здраво в полза на хората, призова в приветствието си Терзийски.

IMGP7729

Клетвен лист подписаха новоизбраните общински съветници Валентина Цанова, Драгомир Марков, Иван Георгиев, Илинка Илиева, Любен Василев, Мариян Иванов, Милен Миленов, Наталия Вътева, Николай Георгиев, Полина Йотова, Симо Иванов, Румен Гаврилов и Румен Петров, както и кметовете на кметства Георги Николов на Батулци, Пенчо Лалев на Брестница, Дако Илиев на Голяма Брестница, Йордан Йорданов на Добревци, Галин Георгиев на Златна Панега, Петко Петков на Малък извор и Катя Вълчева на Орешене.

IMGP7761

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com