Кметът с коледни подаръци при децата от ЦДГ „Люляче“ Кметът Корнелия Маринова гостува на децата от ЦДГ „Люляче“ в Ловеч.

Заедно с нея бяха началникът на РИО – Ловеч, Еленко Начев и главният експерт „Административен контрол“ в общината Первис Хюсеинов, отговарящ за кварталите Гозница и Дръстене. Тримата бяха посрещнати с песни и наричания от възпитаниците на детската градина в Гозница и сетне сурвакани за здраве.
Маринова си поговори с малчуганите за дядо Коледа и подари на всяко дете малък коледен подарък. Тя пожела на всички да се здрави, упорити, умни и послушни. На учителките и на целия персонал на детската градина пожела здрава и щастлива нова година и много хармония в отношенията. За нас е огромно уважение присъствието ви на коледното ни тържество, каза директорът на ЦДГ „Люляче“ Галя Дочева и подари на гостите коледна звезда с късметчета. На Корнелия Маринова се падна здравето, а на Еленко Начев – „съдбовна година“. Началникът на просветния инспекторат съобщи добрата вест, че ЦДГ „Люляче“ е детската градина, единствена включена от Ловешка област в проект на Министерството на образованието и науката като пилотна, в която ще бъдат назначени логопед, психолог и ресурсен учител.Това е в контекста на новия Закон за предучилищното и училищното образование, чийто основополагащ принцип е подкрепата за развитие.
В ЦДГ „Люляче“, която освен в кв. Гозница има изнесени групи и в селата Лисец и Славяни, се възпитават и обучават 86 деца.
Във всички детски градини днес ръководството на община Ловеч занесе коледни подаръци.

22.12.15 ¦¬TО¦¬TПTЗ¦¦ TБTГTА¦-¦-¦¦¦-¦-¦¦ 22.12.15 ¦¬TО¦¬TПTЗ¦¦ ¦¬TА¦-¦¦TА¦-¦-¦- 22.12.15 ¦¬TО¦¬TПTЗ¦¦ ¦¬¦-¦+¦-TАTКTЖ¦¬ 22.12.15 ¦¬TО¦¬TПTЗ¦¦ ¦¦¦-¦¬¦¦¦+¦-¦- ¦¬¦-¦¦¦¬¦+¦-

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com