Кметът на Община Ловеч проведе  консултации с политическите сили за сформиране на СИК

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова проведе на 17 септември консултации с политическите сили  за сформиране съставите на Секционните избирателни комисии (СИК) на територията на Община Ловеч за произвеждане на избори за общински съветници и кметове, насрочени за 27.10.2019 г.


Участие взеха всички представители на парламентарно представените партии и коалиции в 44-то Народно събрание, както и към партиите и коалициите, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент, но не са парламентарно представени.


Участие взеха следните шест партии и коалиции: ПП ГЕРБ, КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, КОАЛИЦИЯ „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ-НФСБ, АТАКА И ВМРО“,ПП „ДПС“, ПП „ВОЛЯ“ и КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“.


Благодаря на всички, които се отзовахте на поканата, както и  на председателя ОИК Валентина  Недялкова и на представителите на общината, каза кметът Корнелия Маринова. За изборите ОИК е определила за Община Ловеч при 97 броя избирателни секции 791 броя членове на СИК, съобщи още кметът.


Община Ловеч, пресцентър


17.09.2019 г.

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com