Кметът на Ловеч  се срещна с малката Мис Планет 2022

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна на 9 август 2022 г. Александра Пеевска (8 г.), която неотдавна спечели две престижни международни награди в надпревара с участници от  цял свят.  Алекс е носителка на Гранд при на международния конкурс Little Miss & Mister Planet 2022. През март  т.г. тя спечели и титлата Little Miss Galaxy 2022 на едноименния международен конкурс.


Подробно за представянето виж ТУК.


https://www.lovech.bg/bg/novini/aleksandra-ot-lovech-specheli-grand-pri-na-mezhdunarodniya-konkurs-little-miss-mister-planet-2022


Гостенката беше придружена от своята майка и  от дизайнера Мариета Славчева (модна къща „Перлита“). Малката красавица прояви учудваща компетентност за възрастта си, разказа за ремонта по ул. „Рязан“ в кв. „Младост“, за своите увлечения като риболов с татко, за създадените приятелства от конкурсите.


В лично послание до кмета, придружено с цветя, тя бе написала за своите приятни преживявания. В конкурса за титлата Little Miss Galaxy 2022 Алекс среща нови приятелки от РС Македония, Унгария, Южна Африка, Румъния и България. В конкурса за Little Miss Galaxy тя се запознава с деца от Грузия, Унгария, Армения, Украйна, Литва и България. Темата на конкурса „Планет“ тази година е  била „Децата за мир“ с акцент войната в Украйна. Затова Алекс дефилирала в бяла рокля и с бял гълъб, когото пуснала в небето като символ на чистота и мир.


Това са конкурси не само за моден дизайн, а за цялостно представяне и присъствие, обясни Мариета Славчева. Алекс грабва приз за най-добър национален костюм, а в тура на талантите е изпълнила танц, съчетаващ класически балет и фолклор.


Кметът благодари на момичето за това, че представя в добра светлина нашия град и й пожела още много успехи. Животът е себедоказване и трябва да свикнеш да се бориш, посъветва Корнелия Маринова. След това кметът подари на своята гостенка книжка за кораба „Радецки“ и протоколни подаръци, брандирани с логото на Община Ловеч.


През септември Алекс ще бъде специален гост на конкурса  „Малка и Мис и Мистър България“.


Община Ловеч, пресцентър


09.08.2022 г.

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com