Кметът на Ловеч отличи състезатели от клуба „SENSHI-до-Ловеч“

Кметът на Ловеч Корнелия Маринова отличи на 29 ноември 2021 г. състезатели от клуба „SENSHI-до-Ловеч“, които донесоха награди от Националната купа по киокушин (6 и 7 ноември, Шумен). В кметския кабинет гостуваха призьорка в категорията „Най-техничен боец“ Ивана Нечова (18 г.), както и Детелина Семова (14 г.) и  Светлена Христова (16 г.), завоювали първо място в своите категории. Отсъстваше единствено . Станислав Радев (21 г., трето място при мъжете), който учи в НСА. Каратеките бяха водени от своя треньор и председател на клуба  Евгени Енчев. Те носеха и двете купи, спечелени в Шумен.


Всеки от  състезателите получи от кмета значката на общината и екземпляр от книгата „Изгледъ отъ Ловечъ” – пощенски картички от ХХ век и тяхната кореспонденция” от Ивелин Иванов. Треньорът Евгени Енчев бе удостоен с плакет „Тук всеки се връща“.


„Хубаво е, че в името на клуба присъства Ловеч, така заедно с победите се чува и името на нашия град. Впечатлена съм от вашите успехи и желая да продължавате все така. В живота успяват трудолюбивите и постоянните хора. Понякога има и неуспехи, но те са част от изграждането. Пожелавам ви само победи и да постигнете мечтаното“, каза кметът Корнелия Маринова.


Гостите разказаха за своите състезания и тренировки, за това как са се запалили по това бойно изкуство, което изгражда характера и учи на дисциплина. Състезателите тренират всеки ден и се готвят за следващите състезания. Сред тях е и Европейското първенство, което ще се състои през лятото на 2022 г.


Община Ловеч, пресцентър


29.11.2021 г.

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com