Кметът на Ловеч към Лили  Иванова: Благодарим Ви за споделеното и разкритото чрез песента!

Примата на българската поп музика Лили Иванова изнесе покоряващ сърцата концерт на 27 април 2022 г. в Ловеч. След като публиката я изкара четири пъти на бис, певицата написа в своя профил във ФБ „Ловеч, благодаря!“  И добави пет пъти емотикон „сърце“.


Кошница цветя и поздравителен адрес изпрати кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, която поради служебни ангажименти пропусна концерта.


В поздравлението се казва:


„Добре дошли в Града на люляците. Сега е сезонът на техния цъфтеж, когато градът прекрасно ухае на пролет. С Вашите песни тази вечер  ще зазвучи и  най-вълшебният тон, за да докосне сърцата на публиката. Навярно знаете, че няма по-бързо продаден концерт от този на Лили Иванова в Ловеч! Така е, защото хиляди наши съграждани са слушали и продължават да обичат този свеж и непокътнат глас. И не могат без него – гласът на любовта и чистотата, който е наша национална гордост!


Виктор Юго е казал, че музиката изразява това, което не може да бъде казано с думи, както и онова, което не може да остане скрито.


Благодарим Ви за споделеното и разкритото чрез песента!


Приемете нашите поздравления и по повод скорошния Ви рожден ден с пожелания за надеждно здраве, вечно красив глас и прекрасно настроение!“


Поради големия интерес Лили Иванова ще гостува отново в Ловеч на 27 юни, но билетите вече са продадени.


Снимка ФБОбщина Ловеч, пресцентър


28.04.2022 г.
Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com