Кметът на Ловеч Корнелия Маринова отбеляза своя рожден ден на работното си място

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова на 10 ноември отбеляза за седма поредна година своя рожден ден на работното си място. Графикът от ежедневни задачи обаче бе прекъсван от поредица поздравления – някои лично засвидетелствани, други по телефон, чрез съобщения и в социалните мрежи. Отделно през целия ден пристигаха поздравителни адреси от близо и далече. Приятели, близки, политици и колеги обсипаха кабинета с кошници с цветя и букети.


Сред изненадите най-милата беше посещението на най-малкия внук на Маринова – сладкият Давид, който пристигна с мама Даниела и носеше поздравление върху балон. Своя ден кметът коментира така:


„Приятните подаръци за мен започнаха още вчера, когато наблюдавах ритуала с клетвата на военнослужещите от новото военно формирование 57 260 в местността Гуровото.  Нова войнска част  в града – това беше задача, върху която работим от много време и с усилията на много хора, на които благодаря. Двете формирования – новото  57 260 и досегашното военно формирование 24 480 с началник подполковник Теодоси Томанов ще се разширяват в бъдеще с нови попълнения и това ще се отрази благоприятно на града.“


Поздравления от приятели и признателни граждани пристигаха и на домашния адрес на рожденика. Корнелия Маринова, която е кмет втори мандат, успя да промени към добро много неща в общината и да планува още повече за бъдеще. Тя пое ръководството преди седем години на 10 ноември 2015 г., точно на рождения си ден. Датата, както е известно, носи и друга символика, защото отбелязва края на комунистическия режим, което стана преди 33 години на 10 ноември 1989 г.


Община Ловеч, пресцентър


10.11.2022 г.

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com