Кметът на Ловеч изпрати поздравителни адреси по повод професионалния празник на МВР

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати на 5 юли 2022 г. поздравителни адреси до старши комисар Станислав Великов, директор на ОД на МВР,  и до главен инспектор Златин Михайлов, началник РУ на МВР в Ловеч, по повод професионалния празник на МВР.


В поздравлението се сочи, че заплахите и предизвикателствата постоянно да се променят, без да отпада нито едно от традиционните полицейски задължения. Към тях обаче са се добавили много други като бежанската криза и противодействието на киберпрестъпността. През последните две години възникнаха и задълженията по повод мерките поради пандемията.


„Община Ловеч  ще продължава да разчита на сътрудничеството с органите на МВР, така както и Вие може да разчитате на нас. И занапред ще работим за решаване на текущите проблеми. Благодаря Ви за професионализма, за всеотдайността, за вярата и амбицията, за убедеността в каузата на МВР“, се казва в адреса.


Както е известно, на 5 юли 1879 година с указ на княз Александър 1 Батенберг се сформира Министерството на вътрешните дела като част от първото българско правителство. От 1992 година 5 юли е официален празник на МВР.


Община Ловеч, пресцентър


05.07.2022 г.

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com