Кампания: „Аз съм акушерка и съм до теб“ По случай международният ден на акушерката - 5 май

Акушерки от АГО при МБАЛ АД ЛОВЕЧ направиха  ден на  отворените врати в АГО и НЕО за бъдещите майки.Бъдещите майки се запознаха с медицинските спец. от двете отделения,разгледаха  материалната база  с която разполагат и първи видяха  новата апаратура  с която разполага НЕО за най-малките ни пациенти.Няколко  нови кувьоза  -един от който е транспортен-с който при нужда без притеснения да се транспортират малките пациенти в друго лечебно заведение.(03.05.-04.05.2017г)
По случай празника акушерките от АГО обиколиха целият град за да се срещнат с повече жени и да ги направят част от тяхната инициатива.ЗА профилактика на рак на гърдата,за начините за самоизследване в домашни условия.ЗА да не се губи време.
Състояха се срещи с бъдещи майки и с вече родили жени-за да се обясни за хранителният и двигателният режим на бременните и родилките. За да може жените в тези два най-важни периода от живота им да са спокойни. Обърна се и голямо внимание на жените който вече са в периода на затихване на репродуктивните им функции  и за съпътстващите ги симптоми. Профилактика  и  на женското здраве като ключова част от намаляването или повишаването на броя на населението в света. Отговорено беше на много въпроси ,раздадени бяха много брошури и балони с надпис на логото на кампанията ни. И всичко с едничката идея и под наслов:   АЗ СЪМ АКУШЕРКА И СЪМ ДО ТЕБ! ДОВЕРИ МИ СЕ! Петя Петрова

овеч

общн

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com